Despre campanie:

Scopul proiectului „Stop sărăciei extreme în rândul copiilor!” este de a ajuta familiile sărace să își păstreze copii aproape și să le ofere șansa la educație. Ajutăm copiii să se pregatească mai bine pentru școală, să se îngrijească de igiena personală, le oferim hainele și rechizitele necesare pentru a merge la școală în orice anotimp și cel puțin o masă caldă pe zi.

Zilnic, le oferim ocazia să se joace împreună cu alți copii din comunitate, să afle lucruri noi, să petreacă timp împreună cu părinții lor. Părinților le suntem alături și atunci când au nevoie pentru a-și găsi un loc de muncă sau pentru a-și accesa drepturile în relația cu autoritățile de stat.

Despre Organizația Umanitară Concordia:

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, cu un istoric de 26 de ani în România, care are ca misiune susținerea şi (re)integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate, spre o viață independentă și autonomă.

Proiectele noastre se derulează în București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, județul Prahova și se adresează unui număr de peste 2.000 de persoane anual.

Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.