Despre campanie:

“Învață să trăiești frumos și demn în fiecare zi, nu irosi singura ta șansă la viață. Stă în puterea ta să schimbi ceva în bine în lumea în care trăiești.”

Acesta este motto-ul ultimului proiect al fundației Prețuiește Viața, înființată la începutul anului 2008 de către Andreea Marin. Acesta își propune să sprijine cazuri medicale dificile și pe această cale, a donatiilor prin SMS, care se dovedesc de un real ajutor atât pentru oamenii aflați într-o cumpănă în viață, cât și pentru donatori, cărora le este mult mai ușor să folosească acest instrument, prin intermediul telefoanelor mobile.

Foarte multe cazuri umanitare referitoare la boli neașteptate și grave, în mare parte aflate într-o situație de urgență, ajung la Fundația Prețuiește Viața. În ultimii ani, echipa noastră a salvat multe vieți, prin găsirea de soluții și facilitarea dialogului cu medici și spitale din diverse colțuri de țară sau de lume, unde se află speranța pentru oamenii disperați care ne-au contactat. Pentru cazurile în care adunarea fondurilor necesare unei interventii medicale este imposibila fără sprijinul comunității, Prețuieste Viața este un ajutor de nădejde.

Despre Fundația Prețuiește Viața:

Fundația Prețuiește Viața derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educație, drepturile omului, advocacy sau pentru un jurnalism de calitate. Conceptul a fost folosit ca o “umbrelă” pentru campaniile umanitare gândite și/sau realizate de catre președintele fundației, Andreea Marin, de-a lungul ultimilor 25 ani.

Într-o lume în care valorile sunt inversate, în care roata se rotește prea repede pentru a mai vedea ce nevoi are cel pe lângă care trecem în grabă, în care ne creștem copiii cu teamă că „modelele” și tentațiile oferite la orice pas sunt departe de aspirațiile oamenilor cu cei 7 ani de acasă, într-o societate în care bătrânii nostri apun uitați de lume, lipsiți de o elementară îngrijire după o viață de muncă, Prețuiește Viața devine locul care aduce împreună oamenii dispuși să clădească, să asculte, să ofere, să iubească, să gândească în spirit de echipă, să învețe, să călătorească până departe. Prețuiește Viața e deschiderea spre bine de care avem nevoie pentru a face pași înainte, partea plină a paharului, spațiul în care cunoaștem oamenii care sfințesc locul, eroii zilelor noastre fără nume sonore. Și tu poți fi unul dintre ei, răspunde apelului nostru, avem nevoie de sprijinul tău! Îți mulțumim!