Luni, pe 12 aprilie, te invităm la o discuție de o oră despre programul de finanțare "Cu apele curate"!


Poți să pui întrebări despre modul de aplicare, cum să scrii o aplicație de succes, cele mai importante elemente pe care să le conțină proiectul tău, cheltuieli eligibile, tipuri de activități pe care le poți desfășura și să afli despre experiențe pozitive din programul anului trecut. La întrebările tale vor răspunde experții Asociatia pentru Relatii Comunitare și Mai Mult Verde, cu experiență în administrare de granturi si implementare de proiecte. În plus, ai ocazia să afli direct de la finanțator care sunt așteptările legate de conținutul proiectelor în acord cu obiectivele programului de finanțare.


Le vom avea alături de noi pe Teodora Toma și Ramona Vieru din partea Lidl Romania, finanțatorul programului, pe Marta Popescu (Mai Mult Verde- partener grant și partener program Cu apele curate) și pe Dana Maier (Asociatia pentru Relatii Comunitare - administrator grant Cu apele curate).


Discuția va avea loc pe Zoom, pe 12 aprilie, începând cu ora 12.00. Înscrierea la discuție se face la următorul formular: https://bit.ly/31YvMDT

Vești bune de la programul de granturi "Cu apele curate", finanțat de Lidl România - am prelungit termenul limită de aplicare pentru finanțarea de proiecte până la 16 aprilie inclusiv! Așadar, așteptăm cu drag și aplicația ta, cu ideea ta inovatoare despre limitarea poluării cu plastic a apelor Dunării și afluenților săi.

Programul de granturi ”Cu apele curate” are scopul de a susține proiecte din domeniul mediului care răspund obiectivului general de reducere a poluării cu plastic a apelor Dunării și a afluenților Dunării.

Proiectele vor putea fi implementate în intervalul mai 2021 – mai 2022. În funcție de specificul proiectului, perioada de implementare poate fi de cel puțin 6 luni și maximum 12 luni.

Programul se adresează coalițiilor formate din cel puțin trei organizații non-guvernamentale cu experiență în implementarea de proiecte în domeniul menționat mai sus, precum și liderilor comunitari, grupurilor comunitare, asociațiilor de proprietari și unităților de învățământ, din România.

Sunt încurajate parteneriatele cu alte organizații care contribuie la realizarea obiectivelor din programul grantului.

Programul de granturi vine în completarea programului ”Cu apele curate”.

“Cu apele curate” este un program susținut de Lidl România, ce contribuie la obiectivele strategiei REset Plastic a Grupului Schwarz, din care retailerul face parte. Strategia REset Plastic cuprinde cinci zone de acțiune – de la evitarea folosirii plasticului în ambalaje și regândirea design-ului acestora, la reciclare și acțiuni de ecologizare, până la inovare și educare în domeniu. Programul se desfășoară în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Participare Publica (CeRe), Bloc0 și Asociația pentru Relații Comunitare (ARC).

Vă rugăm să consultați regulamentul programului de granturi Cu apele curate 2021.

Înregistraţi-vă | Aţi uitat parola?